Реклама

Новото жури - Михаела Филева

Михаела Филева е най-актуалната изпълнителка от новото поколение. Кариерата й тръгва главоломно нагоре още с първия й проект “Когато ти трябвам” и продължава с хитовете “Опасно близки”, “А дано, ама надали”, “Приливи и отливи”, „И аз съм тук“, „В реда на нещата“, „На ръба на лудостта“, „Забранен достъп“ и други.
Тази година певицата издаде дебютния си албум „Инкогнито“, а едноименната песен от него в момента е сред най-въртяните в българския ефир. Интересното е, че във видеото “Инкогнито” красивата певица напомня за още един от своите таланти - освен талантлив изпълнител, тя е и перфектен танцьор.

През последната година акцент в развитието на кариерата на Михаела е пърформанса й на живо. Изпълнителката работи с музикантите Васил Крумов, Краси Тодоров, Васил Вутев, а феновете показват любовта си към нея като пълнят концертните зали, за да чуят любимата си изпълнителка. На клубните си участия Михаела покорява сцената с хитовете си и специалната хореография, която изпълнява с танцьорките от Dance Studio 121.

Животът на Михаела винаги е бил изпълнен с музика, родената в Търново певица от малка участва в музикални конкурси и фестивали, свири на пиано, работи с музикален педагог и когато в живота й предстои едно от най-важните решения – да заложи на сигурното образование като програмист или да кандидатства в Националната музикална академия, тя решава да следва сърцето си и тръгва по трудния път на музиканта. Още първата й академична година й носи много музикални успехи. С участието си в реалити формата X Factor, Михаела се запознава с Графа и тази среща й отваря вратите към лейбъла Монте Мюзик.

Михаела Филева е носителка на наградата за „Певица на годината“ на БГ Радио в две поредни години – 2013 и 2014 г. За дебюта си беше отличена с награди от BOX TV, 359 Hip-Hop Awords и БГ Радио. Михаела стана и „Жена на годината“ през 2013 г. според сп. Grazia. В две поредни години присъства и в класацията на сп. Forbes за влиятелни личности в България.

Публикуване на коментар

0 Коментари